Nieuwsbrief gemeente Vaals

De nieuwsbrief van de gemeente Vaals zal in eerste instantie in het Nederlands worden verstuurd. We willen echter de behoefte inventariseren voor een Duitse versie van de nieuwsbrief. Vandaar dat u tijdens het aanmelden een voorkeurstaal kunt opgeven.
Der Newsletter der Gemeinde Vaals wird vorerst auf niederländisch verschickt. Wir möchten gerne wissen of Bedarf an einer deutschen Version besteht. Daher können Sie bei Anmeldung Ihre Vorzugssprache angeben.

U bent niet verplicht tot het invullen van de velden voornaam, achternaam en woonplaats. Door het invullen van deze gegevens geeft u de gemeente Vaals ondubbelzinnige toestemming de gegevens te verwerken voor de navolgende doeleinden:
Voor- en achternaam: om de aanhef te vullen in de nieuwsbrief en u dus persoonlijk aan te spreken. Woonplaats: om nieuwsbrieven gericht per buurt/ plaats te kunnen versturen indien nodig. Indien u geen toestemming meer wenst te verlenen voor het verwerken van deze gegevens, kunt u te allen tijde een e-mail aan de gemeente sturen; website@vaals.nl


 
* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp