Nitko NE mora ODRASTI

Antonija Erceg 19.09.1967. - 04.06.2016.Upisom na ovu listu, nakon provjere valjanosti email adrese dobiti ćete link za PDF file pune inačice knjige.
Hvala Vam.


Drage prijateljice i prijatelji,
Antonija Erceg, jedan od glavnih likova i autora ove knjige preminula je 04. lipnja 2016. od posljedica raka pluća.
Bila je Supruga, Majka, Sestra, Dizajnerica, ... rođena u Metkoviću 19. rujna 1967.

Osim u našim srcima ostati će potpisana i na brojnim dizajnerskim rješenjima oglasa, letaka, plakata, brošura, knjiga, CDova poznatih festivala i izvođača ... Posebno je bila ponosna na oblikovanja knjiga “Heroine splitskoga sporta“ i dakako naše “Nitko NE mora ODRASTI”.

Otišla je u godini slavnih, u godini David Bowieja, Princea, Mohamed Alija, ... nije uspjela pobijediti “kugu današnjice”, uvijek pretiha, strpljiva, nenametljiva uz životnu devizu “sve će se nekako srediti”.

Borili smo se i vjerovali u Čudo doslovce do zadnjeg daha. Po vlastitoj želji je kremirana a urna položena pod fotografiju koju je držala na Facebooku. Sunčane naočale, neizbježna šalica kave i Neretva iza leđa, Neretva u duši.

Nanese li vas put na parcelu XIII-9, lijevi vrh Novog groblja Solin, dvije će ruže uvijek biti dobrodošle.

Hvala svima koji ste je znali, podržavali, voljeli. Ako je ikada ikoga uvrijedila molimo da joj oprostite.
I vaša je ljubav pomogla da poživi znatno duže od vremena u kojemu rak pluća odnosi ljude. Ovu knjigu je oblikovala u vremenima borbe za život i nismo znali hoće li je moći dovršiti, hoće li izdržati promociju, a već se spremala za nastavak rada na drugom dijelu i planirala nove radove.

Svaka kuna kojom ste kupili i bilo koji način kojim ste podržali “Nitko NE mora ODRASTI” pomagali su u nabavkama podupirajućih lijekova i psihološkoj potpori. Svaki potpisani primjerak kojeg imate je, nažalost, neponovljiv.

No, pomoć se nastavila i nakon njene smrti. Mnogi su umjesto vijenaca i tiskanih sućuti pomogli na razne načine, pa i donirali novac za nastavak školovanja glavnih junaka knjige.

Doista ne znamo kako izraziti dovoljno Zahvalnosti na Ljubavi koju ste nam pružili, stoga ovo izdanje postavljamo slobodno za download u elektronskom obliku, u ime svih i sa posvetom svima koji su nam pomagali i ostali uz nas i danas.
Slobodno ga kopirajte ili podijelite dalje.

Neće biti jednostavno nastaviti, Antonija je bila i Mama i hraniteljica obitelji, za života je potakla otvaranje samostalnih dječjih računa. Vjerujemo da čovjek pomaže kad može, a ne samo kad želi, vjerujemo da želi uvijek.

Ako i sami osjetite mogućnost doniranja daljnjeg školovanja “neodraslih junaka“, možete to učiniti direktno na bilo koga, a mi ćemo se truditi ostati dostojni Mame.
Hvala vam, Volimo vas
Obitelj Erceg


http://www.nitkonemoraodrasti.com
http://facebook.com/nitkonemoraodrasti

Upisom na ovu email listu, nakon provjere valjanosti email adrese dobiti ćete link za PDF file pune inačice knjige.
Hvala Vam.


Računi za donacije:

Nera Erceg         HR2923600003243667432
Dan Erceg          HR5523600003243667449
Mihaela Erceg   HR4523600003243417660
Paypal                mihaela.erceg@gmail.com
* označava obavezna
Email Marketing Powered by Mailchimp