Vind Je Eigen Antwoorden -duik in jezelf

Een oefening om bij je eigen waarheid te komen.

Het is niet moeilijk om jezelf kwijt te raken in alles wat er om je heen gebeurt, gezegd en gedaan word. En hoe meer jij jezelf verliest in de buitenwereld, hoe lastiger het word om keuzes te maken en antwoorden te vinden die echt bij jou passen.

Deze oefening om bij je eigen waarheid en weer terug bij jezelf te komen heb ik beschreven in Luister en Vertrouw, het afsluitende hoofdstuk van mijn boek Jouw Leefstijl Formule.

"De grootste uitdaging in het realiseren van de leefstijl waar jij je volledig tevreden en prettig bij voelt, is het luisteren en vertrouwen op de aanwijzingen van je lichaam zodat je er een vervolg aan kunt geven. Luisteren vraagt om je aandacht en stilte. Vertrouwen vraagt om je verwachtingen los te laten en je te laten verrassen door het onbekende."

Vind Je Eigen Antwoorden -duik in jezelf is een audio waarin ik je begeleid naar je eigen waarheid. Je wordt je meer bewust van wat er onder het oppervlak speelt en versterkt de verbinding met jezelf, met je eigen wijsheid.
 

Vul de gegevens in om Vind Je Eigen Antwoorden -duik in jezelf te ontvangen. Download het audiobestand vervolgens naar je computer of telefoon zodat je altijd eenvoudig tot passende antwoorden kan komen.

.....

We worden dan ook MailVrienden. Je ontvangt mijn mails met Inspirerende Energie voor Jou en spontane extra's, direct in je mailbox. Geen zorgen, ik ga je niet spammen en als de vriendschap niet bevalt kun je die altijd met één klik weer beëindigen.

* geeft verplicht aan
Gebruik je beste e-mailadres!
Gebruik je voornaam voor persoonlijke mails
Email Marketing Powered by MailChimp